Avto Stransko Okno Telo Nalepke Za KIA Sportage Rio K2 Sorento Dušo Picanto Optima Ceed Forte Cadenza K1 K2 K3 K4 Dodatki

€1.25

-59%

€3.12

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: kia rio x line, kia ceed vagon dodatki, stiker steno, kia rio, avto dobro, avto nalepke, 2013 kia sorento, kia rio pribor avtomobili, logotip kia ceed, kia sportage logotip.

Opis Izdelka: 100% Novo blagovno znamko in dobra kvaliteta Material:PVC Nepremočljiva, Fade-odporen, samolepilni, ki je Enostavno za uporabo, z Močnim vizualnim učinkom, Enostavno čiščenje in vzdrževanje.DIY vašo lastno osebno vozilo.Prosimo, poskrbite, da velikost je tisto, kar želite, da pred nakupom Velikost: 20*5.5 cm Barva: Kot slika prikazuje Uporabo: 1.Očistite svoj avto, površina, kjer bo lepljenje in sušiti. 2.Odtrgajte in lepiti nalepke na avtu. 3.Počakajte, da se posuši Paketu: 2PCS Avto Stransko Okno Nalepke Nasvetov za vas: 1.Prosim, ne vosek vaš avtomobil za teden dni, preden je z določitvijo delovanje. 2.Prosim, ne operete ali expoesed za močan dež po lepljenju v roku 3 dni. 3.Pojdi in obiščite specialista za pomoč, če niste prepričani, kako to storiti. 4.Učinki razmislek, ki bo boljša v noč. 5.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas prvič,vam bomo zadovoljen rešitev.

Embalaža Ni Pakirano,
Element Širina 5.5cm
Design Besede
Vrsta Materiala PVC
Kategorija Nalepke
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Nalepke
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Nalepke Umestitev Okno
Model Vozilo Logotip
Postavka Dolžina 20cm
Vrsta Lepilo Nalepke

Podobni izdelki