Moje Sanje so, ki Plujejo pod Grafika, Tiskanje T Shirt Darilo za Ženske, Vero TShirts Trend Dekleta z Vero Bombaža, Kratek Rokav Vrhovi Tees

€7.35

-38%

€11.86

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: šola obesek 925, čisti avto subwoofer, wc plakat življenje, skarf ženske blagovne znamke, wiiten stvari lase, leto plaži človek set, kindle kritje ženska, urh yoshi kostum, more hot pink.

Pozornost, Prosim!!!

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je zelo pomembno za nas.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Dostava:

Smo poslati predmete v 3-5 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.Preverimo vsak element pred odpremo.Vsak element je tudi pakiran z veliko pozornostjo, da se prepreči škoda na prehodu.Mi ladje po vsem svetu.Kupec Plača Poštnino, ki je dodal, da se cena predmeta na checkout

Nudimo express metode, kot sledi: Brezplačna Dostava za Kitajsko post air mail, da večina okrožij in ePacket v ZDA, EMS potrebuje dodatno ladijskega stroškov.

Napovedi:

Vzamemo največjo skrb za kontrolo kakovosti.Če stranka, ki je še vedno ni zadovoljen z izdelkom, on ali ona lahko vrnete izdelek za zamenjavo ali vračilo kupnine .

Stranka mora vračila izdelka v 14 dneh po njegovem prejemu.Izdelek mora biti nerabljeno, in mora biti v prvotnem stanju, v kateri je bila kupljena (dostava se ne povrne)

Prosimo, Upoštevajte: Mi bo povrnil prvotni dostave napolnite vaš povratno poštnino kadar se izdelek, ki je v okvari ali poškodovano, toda ne takrat, ko izdelek je preprosto neželene ali maral.

Hvala za vašo podporo!!!

Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Kratka
material Bombaž
Vrhovi Tip Tees
Vrsta Tkanine Pleteno
Oblačila Dolžina Redni
Slog Priložnostne
Ovratnik O-Vratu
Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka VVICKLIN
Vzorec Tipa Trdna
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Vrhovi

Podobni izdelki