MicroPython Razvoj Odbor PYBoardv1.1 V1.0 STM32F405 Pyhton3 OpenMV

€17.15

-7%

€18.64

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: pyboard, openmv, stm32f072c8t6, klimatska naprava nadzorne plošče, micropython pyboard, esp8266 rele ščit, esp6288, cortex m0, smd, stm32h7.

modname=ckeditor

Ta razvoj odbor je združljiv z uradno MicroPython PYBv1.1 odbor.Uporablja STM32F405RGT6 čip, da bi iz vseh GPIOs.Je popolnoma sledi uradni odprete grobo, toda vse naprave, ki so prirejeni za 0402 in skrbno urejeni, lepo načrtovano in bolj lepa, brez prvotne različice.Grdo.

Prodajalec je bil vključen v razvoj single-chip vdelane programske opreme in brezžični komunikacijski modul za dolgo časa.Razvila bo več strojne opreme, povezane z načrtovanjem strojne opreme, kot so MicroPython, Espruino, eLua, Mikro:Bit, itd., in pisanje, povezane z gonilniki strojne opreme, tako da je brez izkušenj pri načrtovanju.Uporabniki lahko tudi hitro uporabo mikrokrmilnik za doseganje želene funkcije, in si prizadevati za spodbujanje enostavnost embedded programiranje.

To PYBv1.1 razvoj, odbor uporablja visoko-kvalitetne naprave, zelo spoštuje prvotni načrt, uporablja izvirno različico združljiv z Japonske TF krova, visoko stabilnost Micro USB nosilec, in uporablja dobra tekstura obliž gumb.Prinašajo visoko kakovost izkušnje za uporabnika iz surovin.

Priključek opis:

Da bi bolje uporabiti PYBv1.1 razvojni odbor, nudimo naslednje dve vrsti spojnikov, in sicer: rumeno zlato-platirani pin header, okroglo odprtino 7mm plastike visoke razrešnice mati, cena se povečuje tudi zaporedno, najdražja 7mm plastike visoke luknjo vrstico mati.

Priporočila za izbor teh dveh vrst mater, ki so, kot sledi:

1. Rumena pozlačeno pin header: primeren je za uporabnike s slabim širitev zahteve in močno moč zmogljivosti.To je priročno za nakup modulov z DuPont line povezavo.Uporabniki morajo biti seznanjeni z elektronskimi razvoj, in uporabniki lahko uporabljajo odbor kot redni single-chip računalnik.

2, okroglo odprtino pozlačeni 7mm plastike visoke vrstico mati: visoka kakovost mati, uradni različici, vendar pa je bela različica ni, tako je mati je črna.

Zgoraj omenjene matere lahko podporo perifernih modulov, ki smo ga razvili, vendar moramo paziti, da nas opominjajo, da vara mati ali pin.Rumena pozlačeno pin glave sporočil se lahko dostavi, vas prosimo, bodite pozorni na to, ali bomo morali vara pri izbiri paketa.

V zgornji vrstici in se nadaljuje v sredini slika spodaj ni visoke kakovosti in je ne priporočamo.

Priključek slike:

Opis Paketa:

PYBv1.1 razvoj odbor:

Ta paket je na voljo le na razvoj plošče, brez drugih dodatkov, ta paket je prikazan spodaj.

Penzion + vrstico:

Ta paket razvoj odbor je tudi namenske power line za Xiaomi mobilne moč.To power line ima nizko upornost in podpira polnjenje in prenos podatkov.Z dolžino 22 cm, ki ga podpira vse Micro USB mobilnega telefona polnjenje in je eden izmed must-have žice za razvijalce.

Penzion + linija + zunanji ovoj

Trgovina je specializirano za nakup visoko kakovostnih zunanji ovoj za PYBv1.1 razvoj odbor za shranjevanje žice in razvojne plošče.Zunanji lupini je pregledna, majhen in ljubek, in robovi so zaobljeni, kar kaže na občutek tehnologije.

Po lupine učinek diagram:

Penzion + linija + lupini + 8G kartice:

Ta paket je opremljen z 8G sandisk pomnilniško kartico, izbere SanDisk class10 visoke hitrosti kartico, in za branje/pisanje hitrost podpira do 10MBbps, in program, ki teče hitreje.Le visoko zmogljivost kartice so visoki hitrosti, bodite pozorni na identifikacijo.Kot je prikazano spodaj:

PYBv1.1 glavne značilnosti:

1. Na krovu STM32F405RG mikrokrmilnik z visoko učinkovitost M4

2, glavne frekvenca je do 168MHz, s strojno opremo v plavajoči vejici delovanje.

3, vgrajeno Micro USB, lahko za napajanje in serijske komunikacije, ampak tudi neposredno dostopate TF kartice.

4, vgrajeno Micro SD spominsko kartico, ki je TF card reža, podpira standard in velika zmogljivost kartice.

5, vgrajenega 3-osni senzor (MMA7600).

6, ura v realnem času, možnost varnostne kopije moč.

7. Obstaja 24 GPIOs na levi in desni strani odbora, in 5 GPIOs na dnu.V GPIOs Led in gumbi so sprejele tudi od spodaj.

8, 3x12-bitno analogno-digitalno pretvorbo, lahko preslika 16 GPIOs.

9, 2x12 bitnem načinu pretvorbe, lahko preslika X5 in X6 zatiči.

10, 4 LED, rdeča, zelena, rumena, modra.

11, 1 način, gumb za ponastavitev, 1 način, uporabniški gumb.

12, na krovu 3.3 V LDO, lahko zagotovi do 250mA trenutna, izhodna napetost 3,6 V do 16V (naš odbor uporablja isti uradni LDO, vendar to ni priporočljivo uporabiti več kot 5,5 V, še posebej, ko OTG funkcijo je potrebno, privzeto OTG funkcija ni v uporabi.V MCP1703 prihaja s prevelik tok zaščito in kratkostična zaščita).

13. Preprost DFU posodobitev strojne programske opreme, z uporabo uradni programsko opremo, lahko hitro posodobitev strojno-programske opreme.

Ta razvoj odbora se lahko uporabljajo ne le za Micropython, temveč tudi za navadne single-chip mikroračunalnikov.Ustrezne prenos zatiči so na voljo za enostavno uporabo.Poleg tega bomo razvijali ustrezno periferno plošče za ta razvoj krovu, kot NAPOTILO-IS, GPRS, GPS, Bluetooth, WIFI, senzor odbor, nadzorni odbor, itd., da bi olajšali vaše različne potrebe in domišljijo.

Kodo Pin za opredelitev, opis:

Certificiranje CE
Uporaba MicroPython Razvoj Odbor
Vrsta MicroPython Razvoj Odbor

Podobni izdelki