Nova Pro Mini Brnenje 4K 1080P WiFi FPV Kamero brezpilotna letala Višina Holding Način RC Zložljive Quadrotor Dron brezpilotna letala, s Kamero Hd 4k

€22.19

-25%

€29.59

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: otroci brezpilotna letala, wingsland, quadcopt, min drons, mini fpv dirke brnenje celoten komplet, avto polnilec fimi x8, eachin, e58, brezpilotna letala krila, brnenje poklicno.

Prodajalec bi opis

Poseben poudarek:ne sprejmi vrne in nadomestila,(ampak zato, ker tovarne problemom kakovosti izdelka pogajati, zamenjava ,ampak Ustvarjajo stroški prevoza potrebujejo za kupce odgovornost,naša cena je tovarniško ceno , čeprav obstajajo kakovosti inšpektorji izdelek za pred rojstvom,porodu,poporodnem in drugih strogih preverite,zagotoviti kakovost izdelka 100%ni problem, bo pošiljka,vendar zaradi različnih negotovih dejavnikov,Delitev sem le lahko zagotovi prihod po 97%-98% kakovosti izdelka ni problema,2%-3% spadajo v področje uporabe izjeme.)

Ena,o MOQ

Splošno izdelkov je lahko samo maloprodajna cena,vendar pa posameznih izdelkov potrebujejo polje zgoraj, da vrstni red,v pogajanjih, bomo tudi obvesti! Bo mogoče izpolniti zahteve kupca,(predpostavki, da je mogoče izpolniti,ne vse po kupca zahteva),prosimo za razumevanje!

Tretjič,izdelek navedek.

Neposredno sporočilo, franko tovarna cena(ne zaračuna,razen stroškov prevoza,razen morebitne stroške),polje stranke bomo dostave,za stranke imenovana Logistika/Prevoz/Express ,tovorni lahko zbirajo, ali plačati.

Četrtič,način plačila:

Način plačila:plačilo na dostavo(1,Bančna nakazila;2,uporabo PayPal plačilnega le"instant knjige"), če bi potrebovali določen čas proizvodnje,najprej plačati 30-40%Depozit,ravnotežje, preden odpremo plačilo.

Pet,rok dobave

Kupec plačilo ali Nakazilo na račun po tem,bo poskrbela blaga,Splošne potrebe 1-3 dni časa. Ker del bi morali naselitve(odvisno od proizvajalca,zato bodite prepričani, da v skladu z dejanskim stanjem poskusite za napredovanje na naslednjo enem vrstnem redu,tako, da ne tesen roki ne pridejo ven,vplivajo na stranke prodaje,blaga, pripravljena po,Bo glede na stranko s službo osebje potrditev način prevoza za dostavo,kot so delni izdelek potrebuje, da zamuda dostave razmere,servisno osebje, ki bo tudi obvestilo kupcu,kupec lahko izbira zamenjavo ali pa prekličete zalogi izdelka.

Šesti,sprejemanje standard:

1,kupci v prejetega blaga prosimo, pred logistika zaposlenih v podjetju obraz skrbno preverite blaga,kot je na primer ugotovil, zunanje polje je zelo deformirana,poškodovan,zapiranje pakiranje trak zlom okvare,tesnjenje lepilni trak, nepopolne,je očitno bil razdeljen pečat odpiranje odpiranje znamke,prosimo, oči odprte zaloge preverite,če je ugotovljeno, napaka mora biti iz oči v oči in logistično podjetje posvetovanje odškodnine,če je ne more rešiti, prosimo, ne dajo slutiti, da blago,tovorne postaje tam nas kontaktirate na pogajanja;drugače po prejemu kot tudi nobenega razloga, da blago sprejme.

2,Naše Igrače, visoko kakovost in cenovno ugoden,veliko vrednost za Oh,nekateri kupci v prejetega blaga po mislijo izdelave neko grobo,v okvari,ne dober material,in si predstavlja, isto in tako naprej,vendar so ti, ki ne pripadajo kakovosti težave,ni važno, kaj stvar ni popolna,preveč izbirčni kupci prosimo ovinek,vseh velikosti, ki so ročno izdelani za merjenje,1 - 2 CM napako, to je normalno...(prosimo za razumevanje)

Dostava navodila

Poreklo CN(Izvora)
material Plastični
Fotografiranje Iz Zraka da,

Podobni izdelki