12 V DC visokonapetostni Električni Avto Auto Prenosni Ventilator Grelnika za Ogrevanje Vetrobransko steklo Defroster Sušenje Avto na Električni Grelec

€9.87

-28%

€13.71

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: avto toplote, 12 v 2kw avto grelec, 12 v toploto, 12 v grelec, electic 12 v grelec, 12 v grelec ventilator 6, avto keramični grelec, 12 24v avto grelec, 50 v grelec ventilator, samodejno odmrzovanje.

Značilnosti:

( 1)Ta avto grelec ventilator uporablja Keramični aluminij zlitine lepljena grelec s samodejnim pregreje varstvo,in ima avtomatsko ogrevanje .Enostaven za namestitev, samo priključite v vtičnico cigaretnega vžigalnika.

(2)Avto Defroster Napaja vžigalnik vtič, hitro segrevanje zraka v svoj avto, ne da bi morali čakati na svoj motor, da se ogreje.Visoke temperature toplote vtičnico za grelec lahko zagotovi hitro ogrevanje in priročno učinek segrevanja.

(3)Prenosna avto grelec je namenjen za hitro čiščenje mraz, megla, megla na vaše vozilo je vetrobransko steklo, uživajte v toplejše vožnjo v tem mrzlem zimskem času.Tako za ogrevanje in hlajenje, dveh delovnih načini so controled za stikalo.Lahko uživajo svež v vroče poletje in Uživajte toplo hladno zimo, okoljske koristi.

(4)360-stopinjski rotacijski osnove, namenjena za brezplačno prilagoditev, ki je primeren za neposredno ogrevanje in hlajenje, kjer jo potrebujete.Skrite ročaj se lahko potegnite ven, da služijo kot ročni grelec.

(5)komplet Za Sušenje, ki se pogosto uporabljajo na avto, tovornjak, vozilo, klimatska naprava in druge pogosto uporabljene naprave.Primerna za vse 12V Vozila Avtomobili.

Specifikacije:

Tip: Ventilator grelnika

Material: ABS

Napajanje: akumulator

Vhod: 12V

Največja moč: 150(W)

Velikost: Kot je prikazano na sliki

Dolžina kabla: Pribl.133 cm

Barva: Črna

Poreklo CN(Izvora)
Moč 150W
Vhod 12V
Barve črna
Blagovna Znamka madascar
Vrsta ventilator grelnika
material ABS

Podobni izdelki