Shatterproof Okraski Božič Žogo Nastavi Okno Okrasni Obeski za Večkratno uporabo Ročnih Darilo za Božič Drevo OCT998

€9.18

-27%

€12.58

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: lg g4 primeru castlevania, lg g4 pisalo jedro octa, lg g5 motherboard h831, lg g5 se fotoaparat pregled, jeseni volnene sundress, lg g4mini zaslon na dotik, lg g5 telefon kritje posnetek, lg g5 celoten pribor, lg g6 vs988 frp bypass.

Shatterproof Okraski Božič Žogo Nastavi Okno Okrasni Obeski za Večkratno uporabo Ročnih Darilo za Božič Drevo OCT998 Opis:

Značilnosti:

1.Ti okraski funkcija različnih klasičnih in priljubljena Božična elementov.Ti bodo kot nalašč za okrasitev vašega doma in postane del vaše počitnice tradicijo.

2. Ti okraski so izdelani iz trajne in okolju prijazne plastike, ki zagotavlja odličen shatterproof delovanje, medtem ko v primerjavi s tradicionalnimi izdelki iz stekla.

3. Shatterproof okraski združujejo lepoto in lesk pravega stekla z nezlomljiv praktičnost plastike.

4. Izdelkov iz plastičnih mas.Razbitin, ne bo povzročila boli, ko okraski so bili zdrobljeni v primerjavi z delci iz stekla.To je varen okoli otroci in domače živali.

5. 30 kosov Božični okraski različnih velikosti in oblik.Ročni večkratno uporabo plastičnih darilo polje vključi.Super kot odlično darilo ali samo za lastno uporabo.

Specifikacija:

Material: PP

Velikost: 3 cm ,4 cm, 6 cm

Obvestilo:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike barvo.

2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

30pcs/set x Božični Kroglice

Številka Modela 271759
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki