Zlati Panno ,DIY,Polno,Diamond Vezenine,foto meri,Diamond Slikarstvo,Navzkrižno Šiv,3D,Diamond Mozaik,Dekoracijo,Božič 0718

€5.57

-47%

€10.51

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: kodeks oblačenja ženska, placa bucal, nedrček s stikalom, vintage ca, prenosnik sd, kvačkanje pevka, gospa oblačenja, , kodeks oblačenja letnik.

DOBRODOŠLI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI!

Dragi moji, bodite pozorni! 1.Kupci iz Rusije, Ukrajine in Belorusije, ki potrebujejo POLNO IME. 2.Brazilija in Argentina carinjenje so zelo počasi. 3.Če ne morete slediti parceli ali zmedeni, prosim sporočilo nam, vam bomo odgovorili v roku 24 ur. -Ime proizvoda: Nova generacija DIY diamond paiting --- rubikova Kocka diamond Slikarstvo . -Funkcije: Kvadratni diamond ; Polno Diamond kritje platno skupaj. -Diamantov Material: Smole Diamond

O velikosti informacije:

velikost slike :16x20cm=platno velikost :20x24cm

velikost slike :28x35cm=platno velikost :32x39cm

velikost slike :36x45cm=platno velikost :40x49cm

velikost slike :46x58cm=platno velikost :50x62cm

velikost slike :56x70cm=platno velikost :60x74cm

velikost slike :66x82cm=platno velikost :70x86cm (Zaradi ročnega merjenja napaka se lahko pojavi, prosimo, prevladujejo v naravi.) -Pakiranje: Barvne Polje -Opomba: 1.Prodamo diamanti slikarstvo, navzkrižno šiv, trak vezenje blazine so polizdelki .Diamond slike in stitch ne vključuje okvir .

2.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega ukrep.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

3.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje.

Opozorilo: Dragi prijatelji,zaradi majhne velikosti učinka je slaba,samo za otroke entertaintment in nove ročno praksi,izbirčen in um stranke,prosimo, izberite previdno!!Kaj je več,ne odprite sporu za majhne velikosti učinka in velikosti,nam ne prevzema nikakršne odgovornosti.Hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje

Sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

Bomo poslali elementov v 2-5days (delovnih dni, Ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail za manj kot 2 kg blaga v 15-60 delovnih dni, Če potrebujete element nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.Ko prejmete elemente, ki ste jih naročili, ima v 24 urah, prosimo, da skrbno preverite.Prosimo, obrnite neposredno na nas, če imate kakršne koli težave.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo .Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.goodyear20poti.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembno.Če ste zadovoljni z yourgoods, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni z blagom, prosimo, stik z nami, smo lahko reši vsak spor z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da www.goodyear20poti.si.Najlepša hvala!Upamo, da boste dal 5 zvezd in dobro oceno.

- Multi Uporaba:

Zahtevo za osebni interes, zbiranje, darila, DIY , ali se uporablja kot višji hiša dekoracijo .

Za primer, to se Lahko uporablja v Spalnici, dnevno Sobo,jedilnico, Kopalnico, Umivalnici, Kuhinja, Študija, Doma, v Pisarni, Hotel, Restavracijo in Bar.

- Opomba: 1. Razdalja, ko je izdelek v vaših rokah, lahko gubam, prosimo za razumevanje. 2. Nekaj časa ne moremo nadzorovati prevoz časa, ker so počitnice ,slabo vreme(kot snežna nevihta dni )in vaši državi carinjenje hitro počasi ,vendar si bomo prizadevali, da izberejo najboljše prevoz je bil v vaši državi. 3.če želite trgovini,nas prosimo kontaktirajte .big red ,velik popust.

Diamantno Obliko Kvadratni
Uporaba Gospodinjski Essentials/Dekoracijo
Vzorec Tipa Scenic
Vrsta DIY Diamond slikarstvo
Tema Scenic
Število Barv Glede na vzorec
Orodja Pinceta Pick-Up Orodja
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Blagovna Znamka Zlati Panno
Lepljenje Površine Polno
Kompleti v set Orodja,Smole, Diamanti ,Tiskano Platno
Vrsta Tkanine Olje krpo
material Smole
Primerna Družina, Prijatelji,Otroci,
Embalaža Polje
Okvir No
Slog Evropa
Obrazec Enotni
Kompleti nedokončane diamond mozaik

Podobni izdelki