Sodobna kristalno spalnica svetlobe dnevna soba dekoracijo steklene stene sconces led postelji koridor stenske svetilke opica lučka

€79.13

-19%

€98.91

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: seletti miške zlato, seletti desktructure, razsvetljava seletti, seletti blazino, seletti opica visi, seletti italia, seletti srce vaza, vrana seletti, svetilke seletti, seletti lučka bombilla.

Fotografiranje sliko

Slike svetilke in luči, prodali so vse posnete v naravi.Zaradi različnih dejavnikov, kot so fotografske opreme, tehnologije, kota, svetlobo in zaslon računalnika, nekaj barve razlike lahko posledica v slikah.Prosimo, bodite previdni, če ste ne more sprejeti barva razlika problem.Prosimo, razumite, da takih transakcij sporov ni mogoče uporabiti kot razlog za vračanje blaga.

Vir svetlobe opis

1

vse svetilke in luči ne vsebujejo vire svetlobe.Če potrebujete virov svetlobe, prosimo, obrnite na storitve za stranke, da bi nadoknadili razliko......

Online light color tukaj, se nanaša na podatke svetlobo telo, ki ni barvo svetlobe.Prosimo, preverite sami pred oddajo naročila.Prosimo, bodite previdni, če vas moti.

1

čas dostave

Kupec običajno prinaša blaga v 48 urah po plačilu.Posebne okoliščine (pravna počitnice, prilagojenih produktov, in na zalogi vročih izdelkov) lahko povzroči zamudo dostave.Zato, prosimo, da storitve za stranke pred sprejetjem da bi se izognili zavlačuje vaše dekoracijo obdobju.Hvala, ker ste.

Poškodovanih Ponovno Izdajo

Čeprav je na embalaži naših izdelkov je zelo močna, zaradi dostavo tretji stranki za dolge razdalje prevoza in distribucije, obstajajo nekatera tveganja, in to je neizogibno, da stisnite svetilke, še posebej, senčniki za luči steklenih proizvodov, če se vam zdi, da lampshade ali dodatki, ki so poškodovani, ko ste prejeli blago, nam takoj pišite v 24 urah in zagotavljati, da so fotografije poškodovana oprema.Mi bomo poslali dostavljeno pribor za vas. (Prosim, ne zavrnitev vizuma)

bomo odgovorni za naše storitve in izdelke.Mi vam bo dala zadovoljive odgovore na vsa razumna vprašanja.Če se težave pojavijo, smo pripravljeni, da jih reši.

Če imamo več umirjenosti, poštenost in strpnost do drugega, moramo začeti misliti drugače in verjamem, da vsak problem bo rešen.

Tovorni opis

Kupci lahko izbirajo dve načini plačila: predplačilo ali umik.A: predplačilo pomeni, da po tem, ko kupec in prodajalec potrdi poštnino kupec najprej plača poštnina za naše tovarne, ki bo zbiral poštnina in plačilo za express podjetja.B: predplačilo pomeni, da kupec neposredno plačuje za express družbe, ko se je blago dobavljeno.

Način plačila

Priporočamo, Alipay transakcije.Varen in zanesljiv.Uporabniki, ki ne morejo uporabljati Alipay lahko obrnete na našo banke za nakazila.

Prevoz navodila

Na splošno obstajata dva načina za dostavo blaga: logistika in hitre dostave.

A: prednost logistike je, da tovorni promet je poceni, ampak pomanjkljivost je, da čas, ki je malce počasneje, in imate, da poberem blaga na tovorni točka logistično podjetje ga sami; logistika bodo obveščeni po telefonu, ko blago prispe, prosim, kupec za dostavo, naslov in telefonsko številko), in nato prinašajo prejemnika ID kartico, da poberem blaga.

B: express dostava je prednosti hiter prevoz in door-to-door dostave, medtem ko je slabost je, da tovorni promet je relativno drago.Zato, če dostave ni nujno, je priporočljivo, da pošljete logistiko.Načeloma express dostava je podal na vrata (na primer v obseg dobave)

Prevoz čas

naslednje tako imenovani čas poštnine nanaša le na običajni čas prihoda po naših pošiljko.Vendar pa je zaradi nekaj zelo nepredvidljive nesreče, zastoji pa lahko občasno pojavijo.V tem primeru, obljubimo, da bomo v celoti sodelovati s preiskavo, spremljanje in pozval, ampak ne moremo v celoti zagotoviti, da se kupci ne morejo uporabljati kot podlaga za negativnih pripomb in pritožb.

Ekspresna dostava: na splošno v 1-5 dni v mestih nad county ravni; 5-7 dni v odročnih krajih in vaseh. (Zelo malo področjih, morda ne omenjam, door-to-door delivery)

logistika: Srednja/Južnih provincah: 2-3 dni za neposreden dostop; Približno 5 dni za tranzitna območja;

severna/Zahodnih provincah: 5-7 dni za neposreden dostop do regije; 7-10 dni za tranzitne regije.

Če blago ni bilo prejetih več kot 8 dni po dostavi, vas prosimo, da nas kontaktirate v čas za preiskave in spremljanje

poprodajne storitve

naša tovarna obljublja: dvo-letno garancijo.Od dneva nakupa, če izdelek je električni izpad težave pri normalni uporabi, lahko pridobi dve-letno garancijo storitev (razen vir svetlobe), in garancijo področje uporabe je omejena na popravilo ali zamenjavo pokvarjenega dela.

Garancijska storitev ni treba uživati, pod naslednjimi pogoji: A.Škode, nastale zaradi nepravilne uporabe in namestitve napajanje; B. Škode, nastale zaradi nepravilne uporabe ali nepravilnega popravila ali spremembe.C.Škode, nastale zaradi napačnih ali malomarno uporabo neprimernih dodatkov.D.Poškodbe, ki jih povzročajo druge nesreče.

Lučka za namestitev

Topel Nasvet: svetilke in luči so električnih izdelkov.Za zagotovitev varnosti, prosimo, najem strokovno električarji vodnik za namestitev svetilke in luči!!!

Uporaba V sili
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Tehnika Vrezano
Število svetlobnih virov 10
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Je Svetil Vključeni da,
Slog Sodobno
Garancija 2
Je Zatemniti da,
Odtenek Smer Navzdol
Osnovna Vrsta E27
Vrsta Odtenek železo
Značilnosti 2
Vrsto Namestitve Stenske
Je Pametno Napravo No
Vir Napajanja AC
Napetost 90-260V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Telo Material Aluminij
material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje LVD
Preklop Vrsta Senzor
Številka Modela 2
Barve Rjava

Podobni izdelki