2 Paket 1M (3.3 FT) H7635Amm LED Aluminija Kanal, Komplet Srebrna Profil w/ Mlečno Kritje za Podometno Montažo Stropna ali Stenska Osvetlitev

€117.84

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: za tekoče ozadje, kanal za led, led lihgt, kota skupno, led bar aluminijast profil, mlečno kritje led profil, IPTV, aluminij bar za led trak, stenske vijolično led, kovinski rc servo.

2nahrbtnik 3.3 ft/1M Podometno Montažo LED Aluminija Kanal, 76mm Široko za Izrezanka Velikost, 35mm za Višino, Eloksiran Vlečenih Aluminijastih Profilov, z Mlečno Bela Kuverta, Srebrno Ohišje Aluminija Skladbo, Notranji Širina 53mm

Značilnosti:

【Odvajanje toplote Aluminij Profil】aluminij profil je izdelan iz visoko-natančnost, visoko trdnostjo aluminija, s hitro odvajanje toplote, trajno odpornost proti koroziji, in so odporni na obrabo.

【Zaščitni Pokrov】 mlečno bela kuverta, ki ima 85% transmittanceproducing homogena & mehko osvetlitev workswell za pomoč pri širjenju svetlobe in naredi LED svetloba difuzna, daje mehko in enakomerno svetlobo.

【Aluminij Profil Notranja Širina】53mm (2.08 palčni) notranja širina, to aluminija kanal deluje z LED trakovi luči in nepremočljiva trakovi luči manj than53mm (2.08-palčni)široki.Vi lahko postavite več ozko LED trakovi v to, da bi razsvetljavo

【Način namestitve】 U-oblikovan aluminij skladbo, toga konstrukcija iz anodiziranega ekstrudiranega aluminija s profilom za prirobnico za vgradne vgradna LED osvetlitev projektov.

Specifikacija

Predmet: Aluminij Kanal

Ohišje Barva: Srebrna

Pokrovček Barva: Mlečno Bela

Dolžina: velikosti 1000 mm (39.37 palčni) (max dolžina

Vrh Širina: 90 mm (3.54 palca)

Spodaj Širina: 76mm (32.99 palca)

Notranja širina:53mm (2.08-palčni)

Višina: 35 mm (1.38 palca)

Montaža: Montaža Vgradne

Material: Iztiskani Anodiziranega aluminija

Paket Vključuje:

2x 1Meter H7635A Ekstrudiranega Aluminija Kanal

2x 1Meter H7635A Mlečno Bela Difuzor (cover)

2x Končni Pokrovček

4x Pomlad Nosilec

OPOMBA: Trak Svetlobe Ni Vključen.

Podrobne Slike

Način plačila

Sprejmemo samo Depozitni,Kreditne kartice,Westem Unije ,ali bančnim Nakazilom(predaja polnjenje potrebno).Prosimo, bodite vrstnem redu, kakor hitro ,kot je mogoče, kot smo samo ladjo blaga, če plačila.

Dostava

1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v 1-7 delovnih dneh po tem, ko smo potrdite plačilo .Če serije red,naša prodajna oseba, ki bo confim z vami. 2)Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da confim prednostno pošiljko način .Normaliy,traja 20-25 delovnih dni za prihod z Air Mail,in traja 3-10 poslovnih dats, ki jih Express. 3)Včasih bi bilo več, ker vrečko, vreme ,izguba časa v carinjenje .Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne boste prejeli izdelek v roku trideset dni ,nas prosimo kontaktirajte.Ali kakršna koli vprašanja o shiping stanje občutek, da nas kontaktirate.

Povratne informacije

Zanašamo se na www.goodyear20poti.si Povratne informacije in kupcev zadovoljstvo, da uspe. 1) viru, je res za nas pomembno:prosimo, da si vzemite nekaj sekund za dopust agreat povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,najlepša hvala !! 2) Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno(3stars)ali negativno(1-2stars) povratne informacije .Bomo poskušali naši moči, da reši problem, in pustil srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala, ker ste. 4) Nam je mar za naše redne stranke,in bomo vedno poskuša ti pomagal .Upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami .

Politika vračanja

Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchang ali zamenjavo .Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti, ali insruction .Bomo obdelali vaše vrniti takoj, ko bomo prejeli vaš izdelek .Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.Hvala za vašo podporo!

Stik z nami

1) Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč ,vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala 2) ne Bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času .vendar prosimo, dovolite zakasnitev odziva za neposlovne čas .Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih lahko imajo tako vas prosimo, da stik z mano.Hvala za vašo podporo!

Pogosta VPRAŠANJA

Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?A:sprejemamo naslednje plačilne metode:kreditno kartico preko papeški;T/T;westem unije V:Koliko stane, da se ladja v moji državi ?A:shiping stroškov nastavljen tako, da prikazuje ko stranka izbere svojo državo .Če je ne pokažejo, ali serijo naročilu,prosimo, da nas kontaktirate za ceno.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?O:Da,vendar pa se moramo, da vsak s Številko za Sledenje .E-pošta z sledenje#informacij vam bo poslano potem, ko je blago odpremljeno iz .In youcan ogled status pošiljke na ustrezni spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?O:Vsaka Cev je pakiran v belo polje brez LOGOTIPA proizvajalca informacij na .Če potrebujete darilo polje pakiranje ,prosim email nas za podrobnosti.Q:sem prodajalca in bi želeli kupiti več kosov vaš element ,kaj je veleprodajno ceno ?A:Prosimo, pošljite e-pošto na nas ,vam bomo najboljšo ceno,hvala.

Značilnosti 76x35mm
Napetost 12V
Končni pokrovi siva
Poreklo CN(Izvora)
Osnovna Vrsta Aluminijasti led kanal
Garancija 2
Vir Napajanja DC
Telo Material Aluminij
Uporaba razsvetljave v zaprtih prostorih
Vir Svetlobe LED Žarnice
Postavka Vrsta Bar Luči
Dolžina 39.4inch
Širina 9cm
Montaža Posnetkov NOBEN
Certificiranje ROHS
Blagovna Znamka HUAKE
Je Zatemniti da,
Difuzor Mlečno Beli
Moč It depends on the led light
Barve SREBRNA
Številka Modela H7635A

Podobni izdelki