QI 3 V 1 Dock Podporo Postaje za Brezžični Wast Polnilnik Držalo Za Apple ura 5 4 3 2 Polnilnik Za IPhone 11 Pro Max Samsung S20

€10.64

-60%

€26.60

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: avto polnilnik hitro, hitro, 20 polnilnik, 3 v 1 polnilnik za iphone, 4k 60hz hub, 3 v 1 brezžični polnilnik pad, dex samsung galaxy s9, 2 v 1 brezžični polnilnik, qi, 4k usb, avto chager.

QI 3 V 1 Dock Podporo Postaje za Brezžični Wast Polnilnik Držalo Za Apple ura 5 4 3 2 Polnilnik Za IPhone 11 Pro MaxSamsung S20

Opis: 1. Vse-v-enem brezžični polnilnik.Pametnih telefonov, ki podpirajo vsako funkcijo Qi, za AirPods 2, za AirPods Pro in za Gledam Serije 5/4/3/2 so na splošno združljiva.To lahko zaračuna mobilni telefoni, za iwatch in za AirPods ob istem času.Z vsemi temi vgrajeno brezžično polnilnike, ki jih ne potrebujete več, vse vrste grdo polnjenje kabli.

2. Hitro brezžično polnjenje stojalo.Če želite izvesti hitro polnjenje, a QA3.0 adapter (ni priložen) je potrebno.Na 7,5 W polnjenja, način za iPhone SE 2020/11/11 Pro/ 11 Pro Max/ za XS MAX/ za XS/ za XR/ X/ za 8 plus.Uporablja za Galaxy S20/za Opombo 10/ 10 Plus/ za S10 Plus/ za S10E/ za Note9/ za S9/ za Pojasnilo 8/ za S8/ za S8 Plus/ za S7/ za S7 Rob je 10W hitro polnjenje način.Za AirPods Pro/za Airpods 2 5W polnjenje način in za iWatch je 5/4/3/2 je 2W polnjenje način.

3. Odstranljiva design, enostaven za prevoz.Lahko tudi razstaviti ta brezžični polnilnik za uporabo 5W polnjenje način, ki lahko zaračuna telefonov ali za AirPods ločeno.Po demontaža, lahko prihranite prostor in je priročno za izvajanje.

4. Pametno polnjenje zaščita: brezžično polnjenje stojalo uporablja napredne samodejne tehnologije za nadzor.Vgrajeno zaščito naprave lahko preprečite prekomerno polnjenje, prevelik tok in prenapetostna zaščita in nadzor temperature.Zaščitite vašo napravo, baterijo iz čezmerno polnjenje škodo.

5. Horizontalna in vertikalna polnjenje: Ta brezžični polnilnik podpira vertikalno in horizontalno polnjenje.To je lahko tudi prenos polnjenja prek telefona primeru (≤5.8 mm/0.23 palca), ne da bi morali odstraniti primeru telefon večkrat, samo položite telefon na brezžični polnilnik ploščice če želite začeti polnjenje.

Specifikacija:

Vhodna napetost/tok: DC9V-2A

Mobilni telefon brezžično polnjenje izhod: 5W/7,5 W/10WMax

Slušalke brezžično polnjenje izhod: 5WMax

Pazi brezžično polnjenje izhod: 2WMax

Material: ABS, PC

Barva: črna, bela

USB napajalni kabel dolžina: približno 120 cm/47.24 palčni

Velikost: približno 99*88*48 mm/3.90*3.46*1.89 palčni

Neto teža: 155 g o

Seznam Vsebine:

3-v-1 Brezžični Polnilnik*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Priročnik*1

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.goodyear20poti.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.goodyear20poti.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Certifikat Kakovosti CCC
Izhodni Vmesnik NOBEN
Številka Modela brezžični polnilnik
Vrsta Avto Polnilec
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Max. Izhodna Moč 10W
Blagovna Znamka Rondaful
Vir Napajanja USB
GaN No
Vhod 100-240V/0.15 A

Podobni izdelki