LED Digitalni Zaslon Kakovost Zraka Monitor Natančno Formaldehida Tester Detektor Z USB Kabel za Polnjenje 2020 Nova

€30.67

-13%

€35.26

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: zrak monitor, puščanje plina tester, co2 meter, kakovost zraka monitor wifi, zrak co2 meter, puščanje plina merilnik, vnetljivega plina detektor, spremlja kakovost zraka, detektor puščanja, co2 monitor.

Bullet Točk:

1、Večnamensko Kakovosti Zraka Detektor: vgrajeno v PIKADU za spremljanje kakovosti zraka senzor lahko natančno zazna pet glavnih snovi v zraku (AQI, HCHO, TVOC, CO, CO2, ne samo, da je, detektor lahko tudi zazna toluena v zraku, kot so ogljikov dioksid, megla, prah, itd.

2、Bolj Natančno Odkrivanje: za zagotovitev natančnosti detekcije, instrument sprejme najnovejše zraka vzdrževanje analiza čip in fizične količine zraka tehnologija zaznavanja, in izvaja onesnaževanja klasifikacijski sistem za lažje boste razumeli, onesnaževanje zraka in indeks v vsakem trenutku.

3、Prenosni Ultra-dolgi Pripravljenosti: Vgrajen 2000 mAh polnilne baterije, čas pripravljenosti lahko traja 7-10 ur, in je opremljena s podatkovnim kablom USB, ki se lahko polni kadarkoli, prihranek stroškov.Velikost je približno za 4,9%EF%PR%82 * 3.1%EF%PR%82 * 1.3 %EF%PR%82, velikost je zelo majhen, ga lahko nosite z vami v vsakem trenutku.

4、Enostavno Upravljanje: Opremljena s 5,5-palčni LED zaslon digitalni prikazovalnik, široko vidno polje, jasno in udobno.Najnovejše edinstven plesni in dizajn lahko zagotovi povprečna vrednost posameznega plina.Samo pritisnite tipko za vklop/izklop gumb za 3 sekunde, da enostavno uporabo te zraka monitor.

5、Široko uporabna: Pogosto uporabljajo v stanovanjih, pisarnah, podjetjih, šolah in avtomobile.Odkrivanje in spremljanje zračnega težave ob vsakem času, da zagotovijo zdravje družinskih članov ali zaposlenih.

Specifikacija:

Ime: Kakovost Zraka Detektor

Model: za JSM-131 CO

Material: ABS

Način zaslona: LED digitalni zaslon

Napaka nihanje: 3%-15%

Baterije: litijeva baterija 2000mAh

Življenjska doba: približno 2 uri

Čas pripravljenosti: približno 180-240 minut

Čas polnjenja: približno 4 ure

Power-on toplo-up: 120 sekund

Vhodna napetost: 5V/1A

Delovnega okolja: 5-40℃,

Prikaz nihanja: 20%-50%

Velikost izdelka: o 125*80*35 mm/4.92*3.15*1.38 v

Pakiranje velikost: približno 170*96*40 mm/6.69*3.78*1.57 v

Seznam Vsebine:

1 *Kakovost Zraka Tester

1 * USB Kabel za Polnjenje

1 *Uporabniški Priročnik

Opomba:

Priporočamo, da zaprete vrata in okna v zaprtih prostorih testiranje.To traja približno 60 minut, da se test formaldehida TVOC CO2 (samo 3-15 minut za test omare, predali in druge majhne prostore).

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Poreklo CN(Izvora)
funkcija 3 Gospodinjski Plinski Analizator
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Blagovna Znamka VAHIGCY
funkcija 1 CO/HCHO/TVOC Tester
Je Pametno Napravo da,
Material
Čas polnjenja
Razpon Merjenja /
Številka Modela Kakovost Zraka Monitor
Napaka nihanje
Način prikaza
Z LCD Zaslonu, Ali Ne da,
Življenjska doba
Baterija
Ime
Vrsta Plina Drugo
Model
funkcija 2 AQI CO2 Meter

Podobni izdelki