Bagri pribor Za VOLVO ES 777 Vnesite ključ za Vžig Strani vrat tipka Visoke kakovosti kopač dodatki

€4.12

-19%

€5.09

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: volvo vida kocke polno čip, bagri stikalo za vžig, gosenica ključ, 380 rc, bagri ključ, žerjav električne igrače, bagri priročnik, mačka ključ za vžig, 5p8500, volvo vida kocke 2010.

bagri pribor Za VOLVO ES 777 Vnesite ključ za Vžig Strani vrat tipka Visoke kakovosti kopač dodatki

Hitro podrobnosti tem Vrsta:Tank Zajema Material Tip:nerjaveče jeklo Avto Maker: Element Teža:0.3 kg Zunanje Testiranje Certificiranje:ISO9001 Modela Avtomobila:Mitsubishi Lancer EX Lancer EX iz nerjavečega jekla, pokrov rezervoarja za gorivo skp auto plin skp.opis: 1.izdelano iz nerjavečega jekla. 2.prihaja z 3 m, enostaven za namestitev, ščitijo originalna.prosimo, čiščenje pred vgradnjo. 3.expecially za LANCER EX.O nas Smo autoparts OEM proizvodnji na Kitajskem.Vse elemente iz moje trgovine je novo blagovno znamko tiste visoke kakovosti z razumno ceno.Vsak del pred pošiljanjem si bil 100% testirani dobro.Če ste zainteresirani v drugih delov, ki jih ni pokazala v trgovini,pls, ne oklevajte, da me pusti sporočilo.Lahko sem poskusil moje najbolje, da poiščete za vas na Kitajskem trgu s najboljše cene.Ne glede na to, kupite za prodajo na drobno ali ste uvoznik, prosimo, prosto stik z mano.Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je naš cilj,če vam lahko nam pozitivne povratne informacije,povratne informacije so za nas zelo pomemben.prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami povratne informacije,bi jo cenili.Prosimo, da stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije,vam bomo pomagali rešiti vse težave.Sicer ne bomo nudili tehnično podporo, ali druge rešitve.

Politika Vračanja

·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko.prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket, bomo povračilo ali izmenjave za vas .Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

Stik z NAMI

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe!Hvala.

3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o www.goodyear20poti.si.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki