Bela Poročna Ozadje z roza, modro nebo, swags Poročni Dekoracijo, 3M x 6M

€156.89

-7%

€168.70

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: Obrezovanje Stroj, lase toppers, prenosni umivanje korito, Umivanje Pladenj, lase prodajalci, lase enote za moške.

1 .Velikost: 6m/20 ft (široko) x 3 m/10 ft (višina)

2. Material :100% poliester pletene tkanine

3. Lahko naredimo, katere koli velikosti, kot je stranka, ki zahteva .Vse kulise obdelujejo z žep na vrhu zavesa , lahko neposredno visi s palico .( če potrebujete kakršne koli druga predelava,Cena bo spremenilo z proces, ki ga potrebujejo ) .

4. Na kulise, ki ga imam to je samo en kos .vrh zamotek je sešiti skupaj z ostalo zavesa in na bližnjem zamotek je ločen.Morate kravato na palico, ki jih sami .

Opozorilo :

poroka kulise je ustvarjalni stvari , res učinek je odvisen od tega, kako ste dekoracijo in luči .Torej, če ste pritožujejo to ni točno, s sliko , to ne bo razlog za vrnitev blaga .Hvala !

Cena, ki ste ga plačali to je le za kuliso zavese brez drugih assessories kot okvir ( rod ,stojalo) , luči in venec,cvetje itd na pic..

O color:

Sprejeti v naravi, ne izključuje zaradi objektivnih razlogov, kot so luči, prikaz barv, Mi bo čim bližje fizično barve.Zahvaljujemo se vam za razumevanje

Če potrebujete druge barve, prosimo, izberite barvo iz naše barve-grafikonu in pustite sporočilo v redu, hvala.

Priložnosti Materinski Dan
Blagovna Znamka CrystataShine
Številka Modela wbj372
Vzorec angel
material ice svile

Podobni izdelki