Umetni Večno Rose Večni Cvet Dragulj Primeru Sušilniki za Dekoracijo Dekor Valentinovo Predstavila Nakit Kozmetični Darilni embalaži

€15.29

-20%

€19.35

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: polje rose, polje večni cvet, zelena rose, sušilniki za dekoracijo diy cvetje, polje rose oblika, sušilniki za dekoracijo stranka cvet, rojstni dan kartico letnik, polje darilo, sušilniki za cvet dekoracijo poroke, Hole Punch.

Značilnosti

1. Najboljše sveže-vodenje rose je izdelana iz visoko kakovostnih rože, ki lahko vodijo svoje prave rože mehko, sveže in lepo.To lahko traja najmanj TRI leta, da ostanejo sveže.

2. Večni Pravi Cvet, Vrtnica pomeni večno ljubezen in slovesno obljubil ljubezen.Lahko ga dal svojo ljubljeno osebo, To pomeni, da je vaša ljubezen ne bo spremenila, kot je ta, konzervirane sveži cvet.To tudi pomeni, da straže prijateljstvo in jo dal najboljši prijatelj, da bi globlje prijateljstvo.

3. Visoko-kakovostni razred pregleden nakit cvet polje, ujemanje darilne vrečke in voščilnico, je odlično darilo.Prav tako se lahko uporablja kot nakit škatle, medtem ko cenijo cvetje.

4. Nesmrtno vrtnica je simbol večne pravo ljubezen , spoštovanje in skrb.To je odlična darila za njo, kot punca,žena, mama, babica in vaš ljubljeni tisti, kot Valentines darila, materinski dan, darila, Božična darila, Zahvale darila, Obletnice, darila za njo, najboljše darilo za ženo, darila za rojstni dan za njo ali Počitnice stranka darilo za dekleta.

Specifikacija

Material: Rose, Kovinski

Barva: Roza Bule Multicolor Red

Paket Vključuje:

1 x Konzervirane Rose

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Rose
Priložnosti Stranka
material Kovine
Cvet Slog Cvetna Glava
Številka Modela nova
Razvrstitev Umetno Cvetje
Slog Cvet + Vaza

Podobni izdelki