500pcs tag215 inkjet printable Kartico za programa espon tiskalnik Canon tiskalnik rfid prazno kartico

€156.75

-13%

€182.26

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: arduino as608, n2 elite, emulator n2 elite amiiqo, zelda povezava, sn65hvd230, kraton zelda povezava, zelda mlade povezava, arduino reader, lahko, da uart, povezavo zelda u.

Specifikacije :

Frekvenca: 13.56 MHz Protokol: ISO 14443A Čip:NFC 215 Pomnilnik:540byte Uporabniški Pomnilnik: 504 bajtov Anti-trk: Da Branje razdalja: 0~5 cm (Odvisno od reader ' s design,okolje in uporabe) Read & pisanje čas: 1-2 ms Material: PVC Velikost:85*54*0.82 MM ali po meri kot strankam poraba Delovna temperatura: -20°C do +50°C Pisanje vzdržljivosti(ciklov): večkrat zapisljivi >100,000 hrambi Podatkov(let): >5

Značilnosti: brezkontaktno, ni trenja, nizki stroški vzdrževanja Hitro branje stopnja in potrjevanja , prihranek časa, učinkovitost,-izboljšanje No napajanje, vgrajeno anteno na Voljo v nizke frekvence,visoke frekvence in ultrahigh frekvence, ki so na Voljo v OEM storitev: čip, barvo, obliko, velikost, itd.OEM

Na voljo plovila:

različne barve, offset tisk, magnetni trak, reliefi številka, podpis plošča, fotografija, črtne kode, termično tiskanje, zlata/shiver barve scratch-off, serijske številke punch luknjo udaril, UV Tisk, itd.

Uporaba:

Država upravljanje, integracijo in porabe sistema, IC za kartico plačali, identifikacijo proizvoda, vodenje šol, skupnosti, upravljanje, nadzor dostopa obiskovalcev, identitete, javni prevoz, parkiranje, smučanje, vstopnice.

Metoda:

To polje prazno kartico, Rfid, NFC

lahko se uporabi za skoraj vse NFC mobilni telefoni, vključno za Blackberry , za serije Lumia, za Nexus 4/10, za Galaxy S4, itd.

Podpira:

Mi lahko sprejmete plačilo z Bančno nakazilo, Western Union itd.

24 ur tehnik podporo in spletnih storitev, spremljanje tovorov do prispel.

Dostava:

Ravnanje Čas: 3~7 delovnih dni.

Davčna Številka: Mi ne zaračunava davek od vas, vendar si lahko zahteva, da plača uvozne dajatve iz vaše države, ki se carini.

I f potrebujete hitrejšo dostavo (5~7 dni) po DHL Express, UPS express, prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti.

Politika Vračanja

Smo poskušali naše najboljše, da bi pošteno in natančno z vsemi svojimi dražbe in opisi.Prosimo, preberite vsako dražbo in ponudbo skrbno.Hvala!

To ni trgovini.Vse prodaje so končni.

Ne ponujamo nadomestila za vse postavke, razen če je skrajno napačno predstavlja.Če vračila ni navedena, se za nabavno vrednost sama po sebi.Ladijski promet in manipulativni stroški, ki so nonrefundable.

Mi bo vsak poskus, morda odpravili, če delamo napake.

Mi bi cenil vaše povratne informacije za izboljšanje storitev!

Vrnitev ladjar stroškov, ki bodo plačane v kupce.

Vračilo bodo obdelani, ko bomo prejeli vrnjenih postavka za prevoznika.

Blagovna Znamka rainelei
Frekvenca 13.56 mhz
Tip Čipa Brezkontaktne IC Card
Priznanje Način Branje in pisanje
Obrisi ISO Kartico
Moč Pasivne Kartice
VELIKOST 85*54*0.8

Podobni izdelki