Koledar izletov 2021 Preprost Barva Načrt, Knjige, Koledarji 2021 Dekoracijo Obrnil za 360 Stopinj in Organiziranje Načrtovanje XH8Z

€3.36

-42%

€5.88

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: merilnik box zložljiv mala, rugby unije lige wiki, ustvarjalni otroci nahrbtniki, zadnja sprememba shimano 105, rugby okraski slog, tokio ghoul suzo slika, ustvarjalni otroci set svedrov, ruger revolverji 357 9 mm, načrt prehrane 12 leto otroka.

Koledar izletov 2021 Preprost Barva Načrt, Knjige, Koledarji 2021 Dekoracijo Obrnil za 360 Stopinj in Organiziranje Načrtovanje XH8Z

Značilnosti:

1. 2021 Majhne Koledar: V 2021 majhne koledar, z en-mesec postavitve na strani, vam omogoča, da si ogledate vse mesečne načrte na enkrat in vas spomnil na počitnice vsak mesec.Lahko uporabite 2021 majhne koledar v celoti razumeti počitnice.

2. Mala 2021 Namizni Koledar: V 2021 namizni koledar je odlično orodje, da bo vaše življenje bolj učinkovito.S tem mesečno fiksno dogodek koledar 2021, lahko zapiske, ideje, srečanja, sestanki, itd.če želite izboljšati svoje sposobnosti upravljanja s časom.

3. Najboljše Darilo: V 2021 koledar lahko dajo zelo lepo na mizo v domači pisarni ali lahko hitro ogledate kjer koli na dan.Mini koledar za 2021 je preprosto dekoracijo doma in najboljše darilo za goste in prijatelje.

4. Odlično Trpežnost: Naša mala koledar 2021 ima trajne dvojni navoj spiralna vezava, trmast, A-oblikovan nosilec, trikotni zložljive, čvrsto strukturo in visoko zanesljivost.Na 2021 mini-koledar lahko pa strani 360 stopinj, kar načrtovanje za naslednji mesec lažje.

5. Enostaven za Prevoz-Mala Koledar: 2021 mala mala koledar je primerna za uporabo na namizju namizje ali ozek prostor na mizi.Velikost 2021 koledar desk je 7.5 cm * 6 cm * 10 cm / 2.95 * 2.36 * 3.94 v (približno).Zaradi kompaktne velikosti in prenosljivost mini mizi koledar, koledar na namizju se lahko uporablja kot namizno ali namizja.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Ime: Koledar 2021

Teža: okoli 70 gramov

Velikost: 7.5x6x10cm / 2.95 * 2.36 * 3.94 v (približno)

Material: papir

funkcija:

Prvi razred kakovosti: Naš svoboden-leaf koledar uporablja visoke kakovosti recikliranih kraft papir, kraft papir brez skrbi razpršitvijo črnila.Trajno nazaj plošče zagotavlja trdne pisanje površine v vsaki situaciji.

Primeren za: doma, v šoli, pisarni.

1 x 2021 mizi koledar

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.goodyear20poti.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Poreklo CN(Izvora)
material Papir

Podobni izdelki