Korejski Elegantno Cvet Pearl Trak Lok Sponke Za Lase S Kristalno Okrasnih Za Ženske, Pribor Za Lase Bowknot Lasnice Barrette

€1.75

-35%

€2.70

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: uho biser, korejski marmorja lase nevihte, lolita pearl lok, trak strass, črna hairclip, morje slog lase, figo pin, Bowknot, srčkan korejski, tassel poročni dodatki za lase.

Pogoj: 100% popolnoma Nova in visoke kakovosti Barva: Rdeča/Modra/Roza/Siva, Material:Legirano/Kristali/Imitacije biserov/Poliester Velikost izdelka:Dolžina približno 7,5 cm Slog:Trendy Obleka Za Ljudi: Ženske/Dekleta Embalaža: opp paket Uporaba Za: Darila/ Osebi/Dan/Ples/Office/Kariera Darilo za:Dekle /Prijatelj/Žena/Mama/Ženske/ Dekleta PRIJAZNO NASVETI 1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, fotografije, ki se morda ne ujema z dejansko Barvo izdelka.upam, da boste lahko razumeli, 2. Če ste padec ladijskega prometa ,velika naročila, Prosimo, da nas kontaktirate, da se večje popuste. 3.Ker je ta v mednarodnem prometu je lahko poškoduje med transportom.Če boste dobili poškodovane po prejemu, se obrnite na nas, poslati ali nadomestilo za vas.Prosim, ne sporu, najlepša Hvala!

Ime Oddelka Za odrasle
Obleka za Ljudi Ženske/Moški/Ženske/Dekleta
Dropshipping da,
material Zlitine/Kristali/Poliester/Imitacija Biser
Sezona Pomlad/Poletje/Jesen/Zima
Priložnosti Stranka/Poroka/Potovanja/Festival/Počitnice
Slog Trendy
Prevoz Brezplačna Dostava
Vrsta Barrettes
Holiday gift Božični Dan /materinski Dan/Valentinovo/Rojstni dan
Količina 1 kos
Vzorec Tipa Lok/Cvet
Postavka Vrsta Pokrivala
Barve Modro/Rdeče/Roza/Siva,
Spol ŽENSKE

Podobni izdelki