Ribolov Reševanje, Vrečko Za Shranjevanje Nepremočljiva, Velike Zmogljivosti, Odpornost Proti Obrabi Ribolovno Orodje Pribor Roko Vrečko

€18.11

-14%

€21.06

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: shimano nepremočljiva, ribe, spodnje perilo, shimano majica, jakna shimano, ribe jakna, ribe sopihanje, ribe obleko, ribe obleko, shimano obrabe, krpo ribe.

Bullet Točk:

1、Velika Zmogljivost: velikost ribištvu tackle skladiščenje vrečka je približno 13.7x5.3x9.5 cm.Vrečko značilnosti velike zmogljivosti, notranjo strukturno podporo in večnamensko žepi, ki zagotavlja dovolj prostora za svojo ribolovno orodje in zaradi česar so lepo, urejeno in enostavno najti.

2、Premium Material: iz visoko gostoto tkanina oxford, ribolovnega orodja, je težka in trajna.Njegov notranji sloj je nepremočljiv, zaščita ribolovno orodje z vodo in rje.Dno vrečke uporablja odporne na obrabo, nepremočljiva in non-slip materiali in za posebne tehnologije.Vse zadrge sprejme trajne legiranega jekla.Ramenski trak je raztegljiva, odstranljive in non-slip in ga je mogoče enostavno prilagoditi za kratek trak ali eno naramnico, udobno in prenosni.

3、Pravilno Postavitev: ribolovnega orodja, vreča je oblikovan z več prostorno glavni oddelkov in zunanjih žepov za shranjevanje vaših ribolov pribor pravilno, in velikost prostora, se lahko prilagodi prosto.

4、Priročno za Uporabo: Zaradi zasnove multi-layer oddelkov in zunanjih žepov, je enostaven za shranjevanje vabe, klešče, ribiške palice, ribiški škatle, denarnice, skodelice in vse ostale dodatke v vrečko.

5、Široko Uporabo: Ta ribolovnega orodja, vreča ne samo, da se lahko uporablja za, ampak tudi za kampiranje, lov in drugih dejavnosti na prostem.To je torba, torbica, ribištvu tackle vrečko, kampiranje vrečko, lov vrečko, pohodništvo vrečko, potovalna torba, itd.

Specifikacije:

Ime: Ribištvu Tackle Vrečko Za Shranjevanje

Velikost: približno 35*13.5*24 cm/13.7*5.3*9.5 v

Barva: črna

Material: 600 D oxford krpo in pearl bombaž

Neto teža: 0,55 kg

Eno pakiranje velikost: približno 38*30*5 cm/14.96*11.81*1.97 v

Seznam Vsebine:

Ribolov Reševanje, Vrečko Za Shranjevanje * 1

Uporaba Večnamenski
Z Rack ali Ne No
Številka Modela -
Plasti 3-slojna
material 600 D oxford krpo in pearl bombaž

Podobni izdelki