Padec ladijskega prometa, 3 Plošče tiskanih slikarstvo Seascape barvanje Sten v slikah, Doma Dekoracijo dnevno Sobo, Moderno slikarstvo LS420

€8.48

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: žarnica h7 mile žarometov, št. vl watch primeru, silver, žarometi nissan szi, št. vl watch motherboard, kovinski napisi avto, čelade bojevnik viking, žarnica h4 h7 super white, žarnica h7 visoko intenzivnost, honda crv dim lights.

24 ur na spletu (se veselimo vašega svetovanje) , lahko naredimo spusti dostava , Dostava do sveta.

Material Platno, Tisk s Perilo/Bombaž Visoke kakovosti Materiala .Kakovost

ocena AAA+ Visoke kakovosti.

nakup: ni uokvirjena.Unstretched,samo platno. (zapakirano v cevi)

nakup: z okvirjem.Raztegnjena,les uokvirjena. (pripravljen, da visi na steni)

Padec Ladijskega Prometa

Imamo Najboljše Kakovosti, Dobre Storitve In Dobra Cena .

Storitve za stranke vam lahko po meri vseh velikosti za vas, lahko naredimo padec ladijskega prometa.Velikost Size1:25x50cmx3pcs (10*20 inch*3pcs)

Size2:30x60cmx3pcs (12*24 palca*3pcs)

Size3:40x80cmx3pcs (14*28 palca*3pcs)

Size3:50x100cmx3pcs (20*40inch*3pcs)

Size3:60x120cmx3pcs (24*48inch*3pcs) Dostava

Dostava pot bo izbral, kot je spodaj piority.

1. Kitajska Post Air Mail ali Epacket,10-20 dni,lahko ga prejeli.

2. EMS(size3 z njega,brezplačna dostava.) 7-10 dni, ki jih lahko prejeli.

Brezplačna dostava na vseh postavkah.Pridružite se NAM lahko ukvarjajo s spusti dostava za naročila.Agent za naše izdelke,smo vam na ladjo blaga po vsem svetu.

Smo le izberete najboljšo 100% platno material .

Dragi Moj Prijatelj

PROSIMO, DA SI OGLEDATE OBVESTILO, PREDEN BOSTE PONUDBO IN PLAČATI .

1. Izdelek je narejen na KITAJSKEM .

2. Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave, o naših transakcij, se najprej obrnite na nas.Vedno smo pripravljeni delati stvari.

3. Če ne boste dobili predmet, ko ga plača 28 dni, se,prosimo, obrnite na nas; mi pa bi se potrudili, da bi to rešili !

4. Bomo ladja na naslov, ki ste ga pustili na www.goodyear20poti.si, ko ste jih naročili, prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo na www.goodyear20poti.si je pravilen, če boste plačali.Če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, vas prosimo, mora pustite nam sporočilo s plačilom.

Bil sem na novo diplomirani študente,to je naša nova trgovina, Moramo dragi prijatelj podporo.

Bomo dal svoje najboljše stopala naprej, da vsakdo kažejo .prosimo, belive nam,Mi pa vam bo dala najboljše blaga in najboljšo storitev.

Povratne informacije in Stik z nami

1 Če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Prosimo, da nam priložnost, da storite v naši moči, da reši problem.

2 Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Če kupljenega predmeta, ki ste jih prejeli je poškodovan, se obrnite na nas ASAP, bi ga rešili.

Dobrodošli v NAŠI Trgovini,izberite si življenje,vesel vsak dan.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

3) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

5) Padec ladijskega prometa.Nudimo padec ladijskega prometa, ki lahko neposredno pošiljanje izdelkov za naslov z podrobnejše info.

6) Nismo odgovorni za kakršno koli davkov in dajatev na cilj.

1) nudimo 7 dni brezpogojno vrniti, čeprav ta članek je dober, ni poškodovan.

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če ta izdelek ostane v vaši lasti, za več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO zagotoviti to storitev.Vse ladjar stroškov, ki vključuje smo dostave ven in jih pošlje nazaj na krije kupec.Bomo vprašanje vračilo celoten znesek ponudbe, razen ladijskega stroškov po prejemu izdelka.

2) Če je proizvod (- e) je (so) ne oglašuje ali pokvarjen, vrnite nam v 7 dneh .Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključeni, Bomo nosi vse stroške pomorskega prometa.PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.goodyear20poti.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo, ali pa prosite za disccount brez pošlje nazaj na izdelka.

3) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE ZAGOTOVITI nas številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

4) 60 dni brezpogojno nadomestilo.Če niste pripravljeni čakati po izdelku (- e) je (so) prihajajo ven za 60 dni, vam bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo znesek.

1) vljudno Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2) obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo prav vse wrongs in dati svoj 100% dobrih odgovorov.Hvala vam za vaše razumevanje.

Povratne informacije:

1. Če kaj, da niste zadovoljni ali jezen,prosimo, cantact usdirectly pred odhodom povratne informacije,, Bomo poskušali naši moči, da slove problema, dokler vas izpolnjujejo.

2. Če ste satisty s postavko,prosim, pustite pozitivne povratne informacije (5 zvezdic) za nami, je za nas zelo pomembno.

Dekoracijo doma, v hiši, pisarni, hotel, restavracijo.
z uokvirjena pripravljen, da visi na steni.
material Platno
Frame mode Brez okvirja
Kakovost AAA+++
Blagovna Znamka YSDAFEN
Okvir da,
Original No
Tehnika Spray Slikarstvo
Številka Modela doma dekoracijo
Podporne Baze Platno
Obrazec Tri-picture Kombinacija
Vrsta Tiskani Slikarstvo
Ni Uokvirjena zapakirano v cevi.
Oblika Vodoravnih Pravokotnikov
Predmeti Seascape
Slog Sodobno
Medij Vodoodporno Črnilo
Kaligrafija in slikarstvo tip Platno slikarstvo

Podobni izdelki