12V/300W 24V/400W 48V/600W DC Električna Kosilnica Krtačo Rezalnik Košnja Motornih

€52.90

-19%

€66.12

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: 600w dc motor, 600w 24v dc brušena motornih, 600w električni motor, dc 24v motor 400w, 12v 300w motornih, 400w motornih, 24v dc motor 300w, 48v fan, 12v motor 250w, 140w 12v motor.

ta motor je izdelana posebej za električne kosilnice.Hedge brivnik je namenjen za R&R in proizvodnjo.Posebna motorna je prvi v državi.To nikakor ni splošno motornih spremembe, zanesljiva tehnologija in stabilno delovanje.Zaradi uporabe zbranih prijatelje po vsej državi, grmičevje in 3 CM, grmičevje, enostaven za uporabo.Učinek je zelo dobro.Električni hedge brivnik patentiran izdelek (znan tudi kot električni brivnik, električna kosilnica) je primerna za obrezovanje vseh vrst holly (Hedgerow, Cyclovirobuxine, brina, crape myrtle, ciprese, tea tree) in drugi trdni, oblikovanje, vzdrževanje, vrtnarjenje pokrajino, lahko trim ravno žive meje, okroglih inštrumentov za varovanje pred tveganjem, in različnih nepravilnih oblik.Ta stroj, ki ima lastnosti "varčevanja z energijo, varstva okolja, visoka učinkovitost, multi-funkcijo, trdna in trajna" in njegovo delovno učinkovitost je višja od visoko-energetsko bencinskim motorjem.Ta izdelek je preprost za uporabo, ena oseba lahko prosto delo, shrani Stroški dela, zmanjšanje stroškov.Z visoko zmogljivostjo brez vzdrževanja baterije, kot moč, zanesljive varnosti.Res zlata se ne boji ognja, dobra kvaliteta upa

Delo Uvod ◆

1 Večnamenski: uporabiti Ga je mogoče za ustvarjanje, urejanje vrta in okolice.Uporablja se lahko tudi za obrezovanje dreves čajevca.To je lahko konfekcionirana ravno, okroglih, in različnih nepravilnih oblik rastlin za trim travnik.

2 Visoko obrezovanje kakovosti: obrezovanje, površina je gladka in lepa, ohrovt je gladka in lepa, kalivost je več, in kakovost je boljše, da ročno obrezovanje učinek;

3 , visoka učinkovitost: na osebo 8 Ur okrašene 8 Mu, kar ustreza 8 Posameznikov uporabite škarje, trim obremenjenost dan.Hkrati zmanjšali stroške.

4 , varčevanje z energijo in varstvo okolja, visoki stroški izvedbe: če uporabljate bencina, obrezovalnik, delo, 8 Urna poraba goriva je 20 Raznolika, ki delajo s tem izdelkom 8 Urno porabo energije za 0,4 stopinje.

5 , Podaljšanja obratovanja polmer, nožem, rezano kota, obrezovanje obliko in izjemno nizko živo mejo, široko varovanja, naklon varovanja, visok sferične varovanje pred tveganjem, se lahko razširi na polmer dela, zmanjšanje gradnje težavah.

Opomnik:

Ko motor deluje, je hitrost vrtenja, ki je hitrejši.Ko nameščate rezilo, prosimo, bodite pozorni na zaščito.Za lastno varnost in varnost drugih, ne pozabite! ! !Naredite vse zaščitne in varnostne ukrepe;

Navor Nm
Učinkovitost IE 2
Zaščito Funkcija Eksplozijam
Komutacijskih Čopič
Izhodna Moč 300W 400W 600W
Stalni Tok(A) A
Certificiranje ce
Vrsta Mikro Motornih
Gradbeništvo S Trajnim Magnetom
Uporaba Drugo
Številka Modela dvajset štiri

Podobni izdelki