Mačka Scat Mat Anti-mačke Plastičnih Trajne Mreže Kopati Prickle Trakovi Nohti Škodljivcev Repelenti Orodja Z Lepilnim Trakom, 4 Kos Kabli

€12.02

-19%

€14.84

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: for home, bambus železnica, aphid morilec, mačka za igrače, letenje sadje, mačja igrača, Dekor, mačka scat, anti mačka vrt, mat suši.

Značilnosti:

1. Zaščitni nohti preprečevanje mačke, pse in druge divje živali med kopanjem in praskanje.

2. Plastični nohti dovoljujejo hišne ljubljenčke, da zapustijo ne boli jih, varno in prijazno živalim.

3. Uporaba: roža nohti na cvet, terase, vrtovi, nasadi, zunaj vozila, vrtno pohištvo, ograje, itd.

4. Cuttable: lahko rez velikost in dolžina anti-mačke prickle. Nohti so visoke temperature odporen in zaščita pred soncem za dolgotrajno uporabo.

5. Zaščitni nohti obdržali hišnih ljubljenčkov, od pohištva, števci, usnjeno sedežno garnituro, avtomobilov, itd. Stop praske, peeing, in udarec na nezaželenih mestih.

Specifikacije:

1. Material: PP

2. Barva: črna

3. Velikost: približno 200 cm dolžina * 30 cm wideh * 1,8 cm višina/78.74*11.81*0.71 v

Seznam Vsebine:

1. 1 * Mačka Prickle

2. 1 * Anti-cat Prickle in 8 Nohti

3. 1 * Anti-cat Pad; 1 * Lepilni Trak; 4 * Nohtov; 4 * Kabel

(Nastavi So Obvezna)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi. Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki. Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas. Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori. Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Nastavite Vrsto No
material bambus

Podobni izdelki