Mirno Cvetlični Lovilec Sanj s Perjem

€44.93

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bambus vinil, bambus preprogo, bambus za večkratno uporabo slame, bambus rastlin vaza, bambus rastlin krožnik, bambus zobna ščetka, Otroške Tablice Bamboo, umetnine, kitajska, bambus polje, kitajski bambusov gozd.

Postavka podrobnosti Dimenzije

Višina: 76 Cm; Širina: 25 Cm Ne, vključno z lokom za obešanje.Dodajte pridih sodobne boemski stil dekor vaše spalnice ali vaš dojenček fant vrtec s to lepo boho chic lovilec sanj.To omogoča tudi odlično darilo za vaše ljubljene.Izdelan s pozornostjo in ljubeznijo to dream catcher prinaša njegovi lastniki dobre sanje in pozitivne energije.

Neto tega lovilec sanj, iz siva preja, okrašena z tekstilne umetnosti vlaken preja, svetloba, pastelne modre perje stekleni biseri in kristali.

Prosimo, upoštevajte: To dream catcher je narejen po naročilu.

Ko je en element, ki je razprodan, sem poskusil moje najbolje, da bi novo videti čim bližje od tistega na sliki.Vendar, vse moje kreacije so posamično obrtniški ni dveh bo točno enako.

Dosežen v prepovedi kajenja v studio.

Vas prosimo, da stik z mano, če imate kakršnakoli vprašanja.Bom z veseljem odgovoril.Zahvaljujemo se vam za vaš čas in zanimanje za moje stvaritve!

Slog Evropa
Vzorec Tipa NESKONČNO
pletenje Družine visi zakona vlogo ofing
Tehnika Pleteno
Blagovna Znamka Sugarbush
material Bombaž / Bambusa Vlaken
Oblika Oval
Vzorec Mozaik

Podobni izdelki