Avto Trakovi Spojler Vratih Odbijača za ustnice za YAMAHA Renault Trucks Dacia Citroen Kenworth Infiniti Skoda Octavia A7

€10.42

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: dacia delovna halja decal, octavia spojler, stepway 2017, octavia rs 2, lip skoda octavia, boot ustnice, krom renault, delovna halja 2 ključni pokrov, rob tesnila, dacia dokker.

2,5 m Avto 60 mm Širina Zaščitnik Sprednji Odbijač za Ustnice Splitter Avto Nalepke Body Kit Spojler Odbijači Zaslona Brado Avto Gume Trakovi

Značilnosti: za krivljenje in zaščititi vaše barve z dovoznih poti, hitrosti, udarci in ovinki.Sprednji ali zadnji odbijač za ustnice splitter strani krilo razširitev ustnice.Lahko jo držijo na sprednji ali zadnji odbijač, body kit, strani krilo, repni plavuti in tako naprej.Ultra lahka teža.Z 3m lepilom, enostaven za namestitev.Iz TPVC, trajne, prilagodljivo in upogljivi.Univerzalno vgradnjo za večino avtomobilov, tovornjakov ali SUV.Specifikacije: Tip Avtomobila Ustnice Krilo Zaščitnik Material iz Ogljikovih Vlaken Gume Količina 1pcs Element Barva Črna Dolžina 2,5 m / 8.2 ft Širina 60 mm / 2.4" Debeline 5 mm / 0.2" Neto Teža 0.71 KG Namestitev Opombe: 1. Prosimo, da je površina čista in suha, ne peska in prahu, in dal nekaj oprijema predlagatelj (Brez)na to pred montažo. 2. Namestite element srednji, odstranite zaščitno folijo z lepilom skrbno. 3. Prosimo, cut nekaj trikotnika v lepilni trak, kar je priročno za obračanje. 4. Določitev natančne lokacije izdelka, poravnajte skrbno in nato trdno pritisnite za zagotovitev pravilnega oprijema.Package: 1*Avto Ustnice Krilo Zaščitnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če lahko\ \ 't prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.goodyear20poti.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

'

Paket Velikost 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Za Zaščitite svoje barve iz dovoznih poti, hitrosti, udarci in ovinki.
funkcija 3 odbijača za ustnice
funkcija 1 Avto Ustnice Krilo Zaščitnik
Postavka Dolžina 250inch
Element Širina 60inch
Posebne Funkcije Zunaj Sprednji Odbijač Za Ustnice Kit
Avto Styling avto odbijača trakovi
Zunanjost Ornamenti Gume odbijača trakovi
Funkcija 4 Gume ustnice krilo zaščitnik avto
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Vrsta Styling Ornamenti
Vrsta Enote kos
avto oprema Gume trakovi za vrata
Postavka Višina 0.5inch
Model Leto 2018
Funkcija 5 odbijača zaščitnik
Ime Modela avto odbijača trakovi
funkcija 2 Lip Krilo Zaščitnik
Element Teža 0.58kg
Vrsta Materiala TPVC
Auto Dodatki Ogljikovih Vlaken Gume
Funkcija Univerzalni paše za večino avtomobilov,tovornjakov
Funkcija 6 Avtomobilska vrata, zaščita trakovi
Package Teža 0.71kg (1.57lb.)

Podobni izdelki